Personas, kas jaunākas par 18 gadiem, lūdzam pamest šo vietni.

 

KONFIDENCIALITĀTE un JŪSU DATU DROŠĪBA

 

Izmantojot šo mājas lapu, Jūs piekrītat, ka šajā lapā tiek izmantotas sīkdatnes (cookies) ar mērķi organizēt un atvieglot šis vietnes lietošanu, kā arī nodrošināt tās funkcionalitāti. Jūs varat pēc savas izvēles kontrolēt vai dzēst sīkdatnes, kas saglabātas Jūsu datorā, vai arī,  Jūs varat noteikt, lai pārlūkprogramma neļauj tās saglabāt. Tādā gadījumā, Jums ir manuāli jānorāda izvēle katru reizi, kad Jūs apmeklējat vietni, bet jārēķinās, ka vairākas funkcijas, kas paredzētas Jūsu iepirkšanās ērtībām (piemēram, - aplūkot grozā ievietotās preces) var nedarboties.

 

Reģistrējoties vai veicot pasūtījumu bez reģistrācijas interneta veikalā Jums jānorāda TIKAI tāda Jūsu kontaktinformācija, kuru vēlaties redzēt pirkuma dokumentos (EKA čekā vai Preču Pavadzīmē - Rēķinā) un, lai mēs varētu nodrošināt Jūsu pasūtījuma apstrādi, norēķinu veikšanu, iespējamo pretenziju izskatīšanu vai garantijas saistību izpildi.

 

Jūsu sniegtie personas dati tiks apstrādāti ievērojot Latvijas Republikas un Eiropas Savienības tiesību aktus, kas reglamentē šo datu apstrādi un aizsardzību. Mēs izmantosim organizatoriskus un tehniskus līdzekļus, kas nodrošina personas datu aizsardzību no nejaušas vai nelikumīgas atklāšanas, sabojāšanas vai iznīcināšanas, kā arī no jebkādas citas nelikumīgas apstrādes.

 

 

*         Privātuma politika

 Personas datu apstrādes pārzinis ir SIA “EUGESTA un Partneri” (turpmāk - EUGESTA), vienotās reģistrācijas Nr. 40003321238,  Dzirciema iela 119b, Rīga, LV-1055.

 Jūsu sniegto personas datu apstrādes mērķis un tiesiskais pamats ir nodrošināt Jūsu pasūtījuma apstrādi, norēķinu veikšanu, iespējamo pretenziju izskatīšanu un/vai garantijas saistību izpildi. Iesniedzot šos datus,  Jūs piekrītat to apstrādei minētā mērķa sasniegšanai nepieciešamajā apjomā. Jūs esat atbildīgi par sniegto datu patiesumu un precizitāti.

 Mēs informējam, ka personas datus varam nodot:

 -           saviem sadarbības partneriem, kas sniedz mums pakalpojumus, tikai tādā mērā un nolūkā, kāds nepieciešams pasūtījumu apstrādes un uzskaites sistēmu uzturēšanai;

 -          Lai pildītu mūsu juridisko pienākumu, mēs varam izpaust Jūsu personas datus tiesībaizsardzības iestādēm, valsts un pašvaldību institūcijām pēc to pieprasījuma, lai izpildītu mums uzlikto juridisko pienākumu un/vai lai aizstāvētu mūsu juridiskās intereses, sastādot, iesniedzot un aizstāvot juridiskas prasības.

 Jūsu dati tiks saglabāti Latvijas likumdošanā noteiktos termiņus (Likuma „Par grāmatvedību” 10.pants, Ministru kabineta 2003.gada 21.oktobra noteikumu Nr.585 „Noteikumi par grāmatvedības kārtošanu un organizāciju” 31.punkts), pēc tam jūsu dati tiks iznīcināti (dzēsti).

 Jums ir tiesības piekļūt saviem datiem, labot tos, kā arī atsaukt piekrišanu datu apstrādei. Noteiktos gadījumos Jums ir tiesības iebilst pret datu apstrādi, dzēst datus, ierobežot datu apstrādi, kā arī tiesības uz datu pārnesamību, kamēr vien Jūsu dati tiek uzglabāti. Piekrišanas atsaukums neietekmē tādu apstrādes likumīgumu, kuras pamatā ir pirms atsaukuma sniegta piekrišana. Jūsu tiesību izmantošana ir atkarīga no attiecīgās apstrādes tiesiskā pamata un ievērojot normatīvo aktu paredzētos priekšnoteikumus jūsu tiesību realizēšanai. 

 Lai īstenotu Jūsu iepriekš minētās tiesības vai precizētu augstāk minēto informāciju, lūdzu, rakstiet mums uz privatums@eugesta.lv. Mēs Jums atbildēsim ne vēlāk kā viena mēneša laikā.

 Ja uzskatīsiet, ka mēs esam aizskāruši Jūsu tiesības saistībā ar personas datu apstrādi, Jūs varat vērsties Datu valsts inspekcijā (www.dvi.gov.lv ).